Apšvietimo valdymas „Skydance“

Susidūrėme su apšvietimo valdymo problema: keturios 8m. ilgio LED juostos 20W/metrui. Norimas dimeriavimas, bet trūksta laidų, todėl priimtas sprendimas, valdyti radio bangomis.

Jungimo schema tradicinė ir paprasta: 220V-> 24V maitinimo blokas -> LED juostos valdymas -> LED juosta. Mūsų atveju LED juosta 24V. (Galima ir 12V, tačiau paklotų laidų skerspjūvis ant ribos. Apie parenkamų laidų skerspjūvį skaitykite čia.)

2,4 Ghz radio bangomis valdomą valdiklį įmame V1 iš Skydance. Maitinimas ir LED juosta iš vienos pusės, Push switch iš kitos. Push switch panaudosime prijungdami laidinius paprastus „skambučio tipo“ sieninius elektros jungiklius. Svarbiausioji dalis – šiuos push switch jungiklius galime lygiagretinti, tokiu paprastu būdu galėsime LED juostą valdyti iš kelių vietų.

RT6 Radio bangų pultelis. Patiko dizainas, sugeba valdyti 4 valdiklius, visi kiti malonumai eigoje, arba jie patiks ir bus naudojami, arba nepatiks, ir nenaudosim. Veikimo atstumas 30m.

Vietoj radio bangų pultelio (kuris kartkartėmis „dingsta“) galime pritvirtinti prie sienos valdymo panelę. Ji taip pat veikia radio bangomis. Dizainas gali būti baltas, arba juodas.

Kai sumontuosim, įdėsim daugiau foto.

Įrašas paskelbtas temoje Einamieji projektai. Išsisaugokite pastovią nuorodą.